Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a patikapartner.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket:

A patikapartner.hu oldalain található tartalom, a Patikapartner Kft. szellemi tulajdona.

A Patikapartner Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A patikapartner.hu oldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit, kizárólag saját felhasználás céljából merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a patikapartner.hu oldal így többszörözött részének, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Patikapartner Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A patikapartner.hu nem garantálja és nem ellenőrzi a honlapon szereplő vagy rajta keresztül elérhető más weboldalak adatainak helyességét, törvényességét és megbízhatóságát.

Patikapartner Kft. a patikapartner.hu oldalon pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot kollégánktól

+36 1 477 2835